specialist hidroizolatii epdm 

membrana epdm; specialist hidroizolatii

 Sistemele de etanșare a acoperișului cu membrane din cauciuc sintetic EPDM  sunt concepute pentru acoperișuri plate sau ușor înclinate ale clădirilor civile, comerciale și industriale. Ele sunt, de asemenea, potrivite pentru sisteme extinse de acoperișuri verzi și/sau sisteme fotovoltaice. Aceste sisteme de etanșare sunt formate din membrane largi din cauciuc EPDM și o gamă largă de accesorii care se potrivesc tuturor tipurilor de acoperișuri și în toate tipurile de medii, oferind performanțe de neegalat din punctul de vedere al durabilității.

Tehnologia utilizata pentru asigurarea unei hidroizolatii profesionale depinde si de gradul de  calificare al meseriasului sau specialist hidroizolatii.

 Un sistem complet de hidroizolare pentru acoperișuri cu membrane EPDM conferă oricărui acoperiș plat o bună soluție de hidroizolare. Tehnica noastră specială de vulcanizare la cald este folosită pentru lipirea membranelor EPDM; astfel se produce un sistem EPDM pentru acoperișuri plate care va etanșa un întreg acoperiș, utilizând membrane cu suprafețe mari.

 Există avantaje majore în utilizarea membranelor EPDM. Numărul de îmbinări și riscurile sunt menținute la un minim absolut. Se executa mai puține acțiuni pe acoperiș, ceea ce face ca fiecare structură de acoperiș sa fie hidroizolată mai rapid.

 Membranele din cauciuc sintetic au proprietăți excelente si sunt adecvate expunerii la raze UV și ozon, fără îmbatrânire. Ele pot fi utilizate ca sisteme lipite sau fixate mecanic fără sa fie nevoie de o protecție suplimentară a acoperișului. Cauciucul sintetic EPDM este foarte elastic, foarte rezistent la uzura, rezistent la gheata si temperaturi scazute pana la -45°C.

 Structura de susținere a unui acoperiș este foarte importantă. Aceasta poate să fie decisivă în vederea alegerii metodei de atașare a sistemului de acoperiș EPDM.

 Membrana EPDM poate fi montata prin balastare cu pietris sau margaritar, prin lipire totala sau partiala, sau fixata mecanic.

 Un iaz in gradina detine un rol cheie in crearea unei atmosfere perfecte. Membrana EPDM permite realizarea unui rezervor pentru apa industriala, iaz biologic, bazin de inot, iaz cu pesti sau un alt element atractiv ca, de exemplu, un iaz de reflexie. La urma urmei, cine nu ar dori sa priveasca un curent de apa sau o cascada?

 Executam iazuri ornamentale cu membrane EPDM special realizate.


Acasă » Membrana EPDM (cauciuc sintetic)