Cu o bogata experienta in lucrari de termoizolatii si hidroizolatii hale, terase, acoperisuri, societatea noastra este un partener de incredere. Executam reabilitarea sistemelor de termo si hidroizolatii deteriorate pentru toate sistemele din cadrul constructiilor civile si industriale.

hidroizolatii hale, Bucuresti, tel.0732408283

 In acest fel societatea SERVICOM PRODEXIM SRL si-a castigat increderea partenerilor prin realizarea ireprosabila a diverselor proiecte de anvergura. Calitatea superioara a materialelor si personalul calificat, au facut diferenta in luarea deciziei beneficiarilor in favoarea colaborarii cu noi. Firma noastra este specializata in realizarea lucrarilor de hidroizolatii hale, terase, acoperisuri, fundatii si termoizolatii. 

 Societatea noastra a fost infiintata in 1992, cu capital exclusiv privat. Ne-am croit, prin munca, pe un drum anevoios, renumele de firma de referinta pentru lucrari de hidroizolatii si termoizolatii. Recomandarile primite de-a lungul timpului din partea beneficiarilor aduc un plus de garantie cerintelor dumneavoastra.

 Atentia la detaliile de executie ne-au adus un avantaj calitativ in lupta concurentiala de pe piata din domeniul de hidroizolatii hale, acoperisuri, terase! Montam eficient gurile de scurgere, scafele, aticurile, deflectoarele de vapori, reparatiile preliminare, parafrunzarele, etc.

 In speranta ca venim in intimpinarea rezolvarii problemelor dvs., va oferim sisteme de plata in rate a lucrarilor executate de noi!

 Va multumim pentru vizita dumneavoastra pe pagina oficiala a companiei. Speram ca pe viitor sa avem onoarea sa va regasim in pagina de recomandari in calitate de beneficiar!

 Executam hidroizolatii hale, terase, acoperis cu membrane si hidroizolatii lichide (hidroizolatii realizate cu membrane lichide).

 Tehnologiile pe care noi le aplicam asigura rezistenta la radiatiile solare, la variatiile de temperatura, si intemperiile atmosferice.

 Pentru oricare tip de constructie, fie rezidentiala sau industriala, partea de hidroizolatii hale, acoperisuri, terase, trebuie tratata cu maxima responsabilitate. Hidroizolatiile si termoizolatiile trebuie realizate pornind de la fundatie, subsol si pina la acoperis. In acest sens va punem la dispozitie o echipa bine pregatita in acest domeniu, specialisti care va pot oferi cele mai bune solutii.

hidroizolatii hale
Acasă » Despre noi