hidroizolatii

hidroizolatii acoperis, tel.0732408283

 Hidroizolatii si Termohidroizolatii de terase, hale, acoperis . . . totul la nivel calitativ ridicat! Noi sintem recomandati de lucrarile executate si receptionate de beneficiari! Va prezentam mai jos o mica parte din procesele verbale de receptie ale lucrarilor de hidroizolatii executate de noi:

Hidroizolatii acoperis, Bucuresti, tel. 0732408283

PV1 hidroizolatiiPV2 hidroizolatiihidroizolatiihidroizolatii terasePV3PV4PV5PV6 hidroizolatiiPV7 hidroizolatiiPV8PV9PV10PV13PV14PV15 hidroizolatiiPV16 hidroizolatiiPV17PV18PV19PV20PV21 hidroizolatiiPV22PV23PV24 hidroizolatii

 Nu putem sa va prezentam mai multe procese verbale; ne impiedica limitarile tehnice in privinta marimii acestei pagini. Dar daca considerati necesar vi le vom trimite prin email pe celelalte !

 Procesele verbale au fost intocmite pentru diferite tipuri de hidroizolatii.

 Pot fi hidroizolatii acoperis cu membrane bituminoase, lichide sau membrane PVC, EPDM, TPO. Atunci cand achizitionati materiale pentru hidroizolatii acoperis trebuie sa faceti evaluarea lor. Parametri luati in considerare sunt: aderenta la suprafata suport, stabilitatea la temperaturi ridicate, impermeabilitatea la apa, elasticitatea la temperaturi scazute si ridicate, compatibilitatea chimica cu elementele cu care intra in contact direct, rezistenta la factorii de mediu. Sistemele de termohidroizolatii trebuie sa fie instalate eficient si intr-un timp cat mai scurt. De aceea firma noastra respecta norme si tehnici esentiale pentru obtinerea unor rezultate cat mai bune pentru client. Primul pas consta in stabilirea solutiilor personalizate la fata locului. Apoi se efectueaza transportul si depozitarea materialelor necesare in conditii optime, in santier. Suprafetele ce urmeaza a fi hidroizolate sunt pregatite in prealabil si abia apoi se aplica materialele hidroizolatoare. Dupa finalizarea lucrarilor, puteti beneficia in continuare de suportul firmei noastre in ceea ce priveste intretinerea pentru hidroizolatii acoperis. Acoperisul (in mod special hidroizolatia lui) este expus diferitelor fenomene meteorologice si deci prezinta cele mai mari riscuri de a fi afectat. Procedeul de degivrare al acoperisului vine ca masura de protectie impotriva acumularii de gheata si chiciura in sezonul rece. Este un procedeu larg raspandit care se aplica exteriorului cladirilor, la terase, curti, alei, sosele, burlane, trepte, pardoseli.

Google+
Acasă » Cine ne recomanda !?