Hidroizolatii Bucuresti tel:0728620856; tel:0732408283
 • Amorsa bituminoasa

  165,00 lei fara TVA
  General Rapid Primer se livreaza in galeata de 20 kg. Amorsa este utilizata pentru eliminarea prafului și porozității suprafețelor din beton, permițând astfel aplicarea rapidă a membranelor bituminoase la cald, prin lipire la flacără sau la rece (prin lipire cu adeziv bituminos  General Glue). Produsul se caracterizează printr-o uscare rapidă a peliculei, o optimă penetrare și aderență la suport. În general, produsul se usucă în aproximativ o oră de la aplicare. Timpul se poate prelungi până la 2 ore în cazul unui strat mai gros de primer, al unei temperaturii scăzute sau al unui suport nu foarte absorbant. Consumul specific-200-350gr/mp.
 • Membrana bituminoasa Soprema

  180,00 lei200,00 lei fara TVA
  Unitate de masura: sul de 10 mp; 10 ml x 1 ml; fara ardezia. Membrana bituminoasa este tip SBS, foarte elastica, armata cu poliester netesut densitatea 180gr/mp, pe partea inferioara si partea superioara are film termofuzibil, fara ardezie. Grosime 2,9mm. Greutate 3,5 Kg/mp. Unitatea de masura: sul de 8 mp; 8 ml x 1 ml; cu ardezie. Membrana bituminoasa tip SBS, foarte elastica, armata cu poliester netesut 180gr/mp, folosita ca ultim strat de hidroizolatie, partea inferioara are film termofuzibil iar partea superioara ardezie. Grosime totala 3,8mm. Greutate 4,75kg/mp.
 • Unitate de masura: Sul de lungime 10 ml si lat de 1 ml. Membrană flexibilă pentru hidroizolații, din bitum-elastomer tip SBS și armătură din voal poliesteric. Partea superioară este acoperită cu film termofuzibil iar partea inferioară permite aplicarea în semi-lipire datorită benzilor de nisip și film termofuzibil intercalate. Rezistenta la intindere longitudinal/transversal: 900/700 N/50mm. Punctul de temperatură joasă al flexibilităţii: -15C. Membrana poate fi utilizat ca barieră de vapori sau ca prim strat pentru structuri hidroizolante bistrat sau multistrat. Se poate folosi pe strat suport din beton, lemn, beton celular, în toate sistemele de hidroizolații multistrat. Benzile intercalate de nisip asigură difuzia vaporilor, membrana asigurând dublu rol: controlul și difuzia vaporilor.
 • Montaj de membrane bituminoase

  8,00 lei fara TVA
  Unitatea de masura este mp/strat. Montaj de membrane bituminoase pentru hidroizolatii terase, hale, acoperisuri, fundatii !
Go to Top